Zoek verzekeringsmakelaars in uw buurt

Verzekeringingsmakelaars voor KMO’s, vrije beroepen en zelfstandigen

https://www.kmoverzekeringen.be

Door ons netwerk van verzekeringsmakelaars verspeid over gans Vlaanderen (Antwerpen, Gent, Leuven, Brugge, Kortrijk, Genk, Hasslet) kan u profiteren van onze professionele service, vlotte bereikbaarheid en jarenlange expertise. Door hun individuelepersoonlijke aanpak en met klantgerichte oplossingen op maat kan u rekenen op de volledige dienstverlening.  Klanten zijn zowel ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen.  Ook dragen de verzekeringsmakelaars hun onafhankelijkheid hoog in het vaandel, en bieden polispakketten op maat op basis van uw nodenaan marktconforme premies op basis van de regelmatig uitgevoerde risico-analyses.

4.8 Google reviews 10.2022
4.5/5

Verzekeringsmakelaar Gent

https://www.declercq-ryheul.be

ls een onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Gent met voornamelijk particuliere en zelfstandigen als klanten. Ze bieden verzekeringen aan van verschillende verzekeraars zoals AXA, Baloise, DKV, AG Insurance, Europ Assistance, Allianz, Allianz Assistance, Euromex, DAS, Vivium, en nog vele anderen. 

Ze zoeken voor u naar de beste oplossing tegen de beste prijs. Ook zeer pro-actieve update van klantenportofolio en schadebeheer. 

4.6 Google reviews 11/2022
4.5/5

Uw kantoor adverteren op deze pagina? Stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden