Web design proces

Success usually comes to those who are too busy to be looking for it.

7-bg-125

Een 5-Step bewezen procédé
Ons recept voor succes

Na bijna 15 jaar hebben we een bewezen proces voor het lanceren van succesvolle projecten. We maken prachtige, gemakkelijk te navigeren websites die op alle apparaten reageren en gemakkelijk te beheren zijn, en die indruk maken op uw klanten en helpen uw bedrijf naar het volgende niveau te laten groeien.

1.

DISCOVERY + DESIGN

We doen ons huiswerk.

Een 5-Step bewezen procédé – Ons recept voor succes

Ons team heeft de reputatie opgebouwd om websites en projecten op tijd en binnen het budget te lanceren. Ons geheim: een bewezen proces dat resulteert in succes voor onze klanten.

2.

ONTWIKKELING

We Make It Happen.

Zodra het ontwerpproces is voltooid, begint de ontwikkeling. We maken aangepaste code-functies en zetten een back-end managementervaring op die eenvoudig en logisch is. Daarnaast bereiden we de site voor om mooi te werken op alle belangrijke browsers en systemen en om zoekmachinevriendelijk te zijn.

3.

GEBRUIKERSTESTEN

We testen alles.

Elk project doorloopt een rigoureus QA-proces om er zeker van te zijn dat uw site vlekkeloos functioneert en om u gemoedsrust te geven. Ons QA team beoordeelt elk aspect van uw website om er zeker van te zijn dat deze snel laadt, er goed uitziet en zinvol is voor uw klanten.

4.

LAUNCH

Wij halen het mysterie uit het websitebeheer.

Wij maken de lancering van uw nieuwe website eenvoudig! We migreren de site naadloos van onze ontwikkelomgeving naar live servers. Na de lancering van de site geven wij een grondige opleiding over het gebruik van het content management systeem van uw website.

5.

SUPPORT + GROWTH

Wij zijn uw partner voor groei op lange termijn.

In tegenstelling tot veel webagentschappen eindigt onze relatie met klanten niet wanneer hun site wordt gelanceerd. Wij blijven lange termijn partners om ervoor te zorgen dat uw website er mooi uitziet en goed functioneert. Wij beheren de webhosting en ondersteuning, zodat u zich niet hoeft te bekommeren om de details van het onderhoud van een website. En we zorgen ervoor dat uw website uw bedrijf helpt groeien.